MM STOICA despre arbitrajul de la Botosani: „A inceput treaba”

foto: gsp.ro

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a criticat prestatia lui Marius Avram de la partida dintre FC Botosani si CFR Cluj. Iuliu Muresan i-a raspuns.

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a criticat prestatia lui Marius Avram de la partida dintre FC Botosani si CFR Cluj, incheiata la egalitate, 0-0.

Arbitrul bucurestean a eliminat un jucator al gazdelor in minutul 9, insa oaspetii nu i-au putut depasi pe fundasii celor de la FC Botosani. MM ii atrage atentia lui Marius Avram asupra unei faze din minutul 20.

„Avram nu-i da lui Sepsi cartonas galben pentru atac brutal dar ii da lui Croitoru degeaba. A inceput treaba…”, a fost atacul lui Mihai Stoica de pe Facebook la adresa arbitrului.

Dupa meciul de la Botosani, Iuliu Muresan i-a raspuns lui MM.

„Nu vreau sa vorbesc de arbitraj. Dar MM sa se uite la Steaua. Sa nu uite ca ieri echipa lui a dat un gol din ofsaid si Ceahlaul nu a primit un penalty. Dar eu nu ma pricep la fotbal asa ca MM, el are 10 trofee cistigate in cariera si 8 puncte in Champions League”, a spus ironic Iuliu Muresan la DigiSport.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.