Home Sport REGHE, DEMIS de SEICI! Ce a facut antrenorul, saptamana trecuta

REGHE, DEMIS de SEICI! Ce a facut antrenorul, saptamana trecuta

Presa araba scrie ce s-a intamplat in ultimele zile cu antrenorul roman Laurențiu Reghecampf  in relatia sa cu arabii care l-au angajat antrenor principal al echipei Al-Hilal.

Jurnalistii sauditi au anunta ca membrii Consiliului de Administratie al gruparii din Riad s-au intrunit in noaptea de vineri spre sambata si au decis sa-l concedieze pe antrenorul roman. Sefii de la Al-Hilal au facut deja anuntul oficial al demiterii.
 
Antrenorul Reghecampf  nu a semnat inca rezilierea contractului. Se pare ca sunt neintelegeri privind suma cu care urmeaza sa plece Reghe de la arabi. 
 
Potrivit Digi Sport, Laurenţiu Reghecampf, ar astepta sa i se plateasca contractul pana la final, adica aproape cinci milioane de dolari, insa seicii nu ar fi de acord si intentioneaza sa-i plateasca jumatate din aceasta suma.
 
Astazi urmeaza o noua runda de negocieri intre cele doua parti. 
 
Reghe se astepta la plecare. O arata faptul ca, saptamana trecuta, si-a trimis in Romania, cu vaporul, atat mobila, cat si autoturismul marca Bentely, pe care l-a primit anul trecut de la conducatorii echipei Al-Hilal, anunta Al-Jazirah.com!
 
In opt luni si jumatate la Al Hilal, Reghecampf a ratat toate cele trei obiective impuse de seici: castigarea finalei Ligii Campionilor Asiei, castigarea titlului si castigarea Cupei Coroanei Printului.
 

Exit mobile version