Schimbare surprinzatoare la GIGI BECALI

gigi becali

Finantatorul echipei de fotbal Steaua Bucuresti se afla in inchisoare de pe 20 mai si are de ispasit o pedeapasa de 3 ani si 6 luni.

Gigi Becali s-a ingrasat 6 kilograme de cand se afla in inchisoare, au declarat apropiatii acestuia pentru presa tabloida.

Patronul Stelei nu manaca la cantina inchisorii, ci doar ceea ce primeste de acasa.

Mancarea preferata de Gigi Becali este branza de oaie cu rosii si se pare ca acesta este motivul pentru care a pus 6 kilograme de cand se afla in detentie.

bet365

„Este de nerecunoscut. A luat sase kilograme si asta se vede clar, pentru ca era slab cand a intrat. In plus, el e mic de inaltime, iar orice kilogram in plus atrage atentia. Branza pe care o primeste de acasa e grasa, fiindca laptele din care e facuta e gras. Nu merge la sala de forta, asa ca nu consuma calorii. Doar citeste si scrie”, a declarat un apropiat de-al finantatorului.

Gigi Becali afla pe 14 august daca va executa 6 ani de inchisoare, totalul condamnarilor din dosarul Valiza si din dosarul schimbului de terenuri, sau numai 3 ani si 6 luni, cat rezulta prin contopirea pedepselor.

1 COMENTARIU

  1. imda ar terbui sa lase sa stea afra nu inchis ,m-ai rar o persoana ca nea gigi el a ajutat multa lume dar statu romin s-au care lau condamnat au dat vreo data la un cersator s-au on om bolnav fara ajutor vreo bucata de pine sa-u macar un leu?

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.