Home Sport SIMONA HALEP a vorbit despre MOMENTUL care a hotarat soarta meciului!

SIMONA HALEP a vorbit despre MOMENTUL care a hotarat soarta meciului!

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a recunoscut ca si-a pierdut cumpatul dupa ce arbitrul de scaun i-a acordat un punct rusoaicei Maria Sarapova, sambata, la scorul de 4-4, in setul decisiv al finalei turneului de la Roland Garros, pe care a pierdut-o apoi.

Simona Halep a servit la scorul de 4-4, cand arbitrul de scaun Kader Nouni i-a acordat primul punct rusoaicei, trecand peste arbitrul de linie. Mingea trimisa de Maria Sarapova a fost considerata afara de arbitrul de linie, dar acesta a strigat dupa ce Halep a ratat returul. Halep a considerat ca punctul ar fi trebuit sa se rejoace, pentru ca a atins mingea, dar Nouni nu a fost de acord, scrie Agerpres.

„Credeam ca trebuie rejucat punctul pentru ca am atins mingea”, a explicat Simona Halep la conferinta de presa.

„Dar regula este daca nu pun mingea in teren nu putem rejuca punctul. Cred ca acea minge a fost foarte importanta in acel moment”, a subliniat Simona Halep.

Maria Sarapova a condus cu 15-0, Simona Halep nu si-a putut controla emotiile si si-a pierdut serviciul, iar apoi rusoaica s-a impus cu 6-4, 6-7 (5), 6-4.

„Nu mi-am putut controla nervii si nu am putut fi foarte concentrata la urmatoarele puncte. Asta a fost, asta e viata”, a spus Simona Halep, aflata la prima sa finala de Mare Slem din cariera.

Exit mobile version