SIMONA HALEP, in SEMIFINALE la Indian Wells, pentru a doua oara !

Simona Halep a mai facut un mare pas in turneul de la Indian Wells. S-a calificat in semifinalele turneului, unde, cel mai probabil, o va intalni pe numarul I mondial, Serena Williams.

Intr-un meci in trei seturi, Simona Halep a invins-o pe Carla Suarez Navarro, o tenismena spaniola, numarul 13 in lume. 
 
Meciul s-a terminat cu scorul 5-7, 6-1, 6-1.
 
„Stiam ca va un meci greu, cat de buna este. Sa lupt pentru fiecare meci. Astept acum sa lupt, probabil, impotriva numarului unu din lume. Am inceput mai nervoasa primul set, dar apoi mi-am relaxat corpul si mintea si mi-am intrat in ritm”, a spus Simona Halep, dupa meci.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.