SIMONA HALEP, in SEMIFINALE la US Open. Ce a declarat tenismena romanca

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, si-a invins adversara in fata careia, pana acum , nu castigase niciodata. Renismena romanca a castigat, miercuri, meciul cu Victoria Azarenka, din Belarus, locul 20 WTA si cap de serie numarul 20, in sferturile de finala ale turneului.

Simona Halep s-a calificat, in semifinalele US Open, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4.
 
Dupa meci, Simona Halep a declarat, la Eurosport:
 
„Este grozav sa fiu in semifinale, ma simt bine aici, savurez acest turneu. Ma bucur ca am putut s-o inving pe Azarenka. In primul set am fost mai agresiva, am dominat, apoi am facut un pas inapoi. Dupa pauza mi-am spus ca nu am nimic de pierdut, am spus ca trebuie sa-mi gasesc calea si asa am facut”.
 
In faza urmatoare, Simona Halep o va intalni, joi, pe italianca Flavia Pennetta, locul 26 WTA si cap de serie numarul 26, care a eliminat-o in sferturi pe Petra Kvitova, locul 4 WTA si cap de serie numarul 5, scor 4-6, 6-4, 6-2.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.