SIMONA HALEP, victorie categorica in primul meci de la TURNEUL CAMPIOANELOR

Simona Halep (locul 4 WTA) a invins-o pe Madison Keys (locul 7 WTA), in primul meci de la aceasta editie a Turneului Campioanelor.

Scorul meciului SIMONA HALEP – MADISON KEYS: 6-2, 6-4

Intr-o partida care a durat o ora si 10 minute, Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, duminica, pe americanca Madison Keys, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, cu scorul de 6-2, 6-4, in primul meci al Turneului Campioanelor de la Singapore.

Partida a durat o ora si 10 minute. Simona Halep a castigat primul set intr-un mod categoric, fara sa-i acorde vreo sansa de break adversarei.

Victoria i-a adus Simonei Halep 153.000 de dolari, bani acordati pentru fiecare victorie obtinuta in grupe la Turneul Campioanelor, pe langa 151.000 de dolari, cat primeste fiecare jucatoare ajunsa in aceasta faza a competitiei.

A fost cea de-a patra partida castigata in acest an de Simona Halep, in varsta de 25 de ani, in fata lui Madison Keys, 21 de ani, dupa victoriile obtinute la Wimbledon, Montreal si Wuhan. Halep conduce si la scorul confruntarilor directe, cu 5-1.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.