Un fost FOTBALIST din liga I s-a SINUCIS! A avut un destin nemilos

La aproape 27 de ani a decis ca trebuie sa incheie socotelile cu viata. Se pare ca o depresie l-a facut sa renunte la viata. In iulie ar fi implinit 27 de ani.

Ciprian Potorac a jucat la FC Vaslui. Era un jucator talentat, spun cei care i-au fost colegi, dar o accidentare a pus capat carierei sale sportive in prima liga. Un destin nemilos i-a frant un vis, acela de a fi un fotbalist de succes. Dupa accidentarea grava de la genunchi a parasit echipa, dupa perioada de recuperare plecand la munca in Italia. 
 
S-a casatorit, a devenit tatal a doi copii, un baiat si o fata, iar la revenirea in tara a inceput sa joace fotbal la o echipa de liga a V-a, Somesul Letca. Parea ca destinul ii oferise alte drumuri spre implinire in viata, dar ceva acolo, in adancul sufletului lui, nu s-a reparat niciodata. 
 
„In jurul orei 10.00, pompierii au fost solicitati pentru degajarea unei persoane gasite spanzurate in podul unui bloc din municipiul Vaslui”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vaslui.
 
A lasat un bilet de adio in care le cerea iertare parintilor pentru acest gest. Mai scria ca isi iubeste mult copiii…
 
Se pare ca nu a putut sa depaseasca depresia cauzata de probleme financiare. 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.