Un FOTBALIST de la DINAMO a MURIT pe teren, in timpul meciului cu Viitorul!

Pe Stadionul Stefan cel Mare s-a produs o tragedie, vineri seara. Unul dintre jucatori s-a prabusit pe teren si a intrat in stop cardio-respirator.

A intrat pe teren si a jucat doar sapte minute in meciul Dinamo-Viitorul. La un moment dat, spectatorii au vazut cum fotbalistul Patrck Ekeng, mijlocasul la inchidere de 26 de ani din Camerun, s-a prabusit pe teren si a ramas inert. 
 
Ambulanta a intrat pe teren si l-a preluat. Nu i s-au facut manevre de resuscitare pe teren, insa echipajul sustine ca in masina salvarii ar fi fost supus manevrelor de resuscitare. Manevrele au fost continuate la Spitalul Floreasca, unde a fost dus la Urgente. A dat vagi semne de viata, pentru doar cateva secunde, dupa care a intrat din nou in stare de stop cardio-respirator. Medicii i-au declarat decesul in cele din urma, dupa mai bine de o ora in care au incercat sa-l readuca la viata. .
 
Fotbalistul primise avizul medical, asadar medicii l-au considerat apt pentru efort fizic sustinut. Urmeaza sa se stabileasca din ce cauze s-a produs decesul tanarului sportiv.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.