Home Sport Un FOTBALIST de la DINAMO a MURIT pe teren, in timpul meciului...

Un FOTBALIST de la DINAMO a MURIT pe teren, in timpul meciului cu Viitorul!

Pe Stadionul Stefan cel Mare s-a produs o tragedie, vineri seara. Unul dintre jucatori s-a prabusit pe teren si a intrat in stop cardio-respirator.

A intrat pe teren si a jucat doar sapte minute in meciul Dinamo-Viitorul. La un moment dat, spectatorii au vazut cum fotbalistul Patrck Ekeng, mijlocasul la inchidere de 26 de ani din Camerun, s-a prabusit pe teren si a ramas inert. 
 
Ambulanta a intrat pe teren si l-a preluat. Nu i s-au facut manevre de resuscitare pe teren, insa echipajul sustine ca in masina salvarii ar fi fost supus manevrelor de resuscitare. Manevrele au fost continuate la Spitalul Floreasca, unde a fost dus la Urgente. A dat vagi semne de viata, pentru doar cateva secunde, dupa care a intrat din nou in stare de stop cardio-respirator. Medicii i-au declarat decesul in cele din urma, dupa mai bine de o ora in care au incercat sa-l readuca la viata. .
 
Fotbalistul primise avizul medical, asadar medicii l-au considerat apt pentru efort fizic sustinut. Urmeaza sa se stabileasca din ce cauze s-a produs decesul tanarului sportiv.
 

Exit mobile version