Un MULTIPLU CAMPION la gimnastica si-a omorat copilul, apoi s-a sinucis!

Fostul gimnast si-a abandonat masina, iar apoi s-a aruncat in gol de la o inaltime de 55 de metri.

Jurgen Brummer (49 de ani), multiplul campion german la gimnastica, si-a ucis copilul in varsta de doar 15 ani, in noaptea de marti spre miercuri, iar apoi s-a sinucis, potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor citate de presa germana, anunta ziare.com.

Simon Brummer, in varsta de 15 ani, a fost victima unui accident de circulatie in 2012, dupa ce a fost calcat de masina condusa de o femeie in varsta de 67 de ani pe trecerea de pietoni. De atunci, Simon Brummer a ramas paralizat si nu mai putea vorbi.

Corpul lui Jurgen Brummer a fost gasit intr-o rapa din apropierea orasului Stuttgart. Fostul gimnast si-a abandonat masina, iar apoi s-a aruncat in gol de la o inaltime de 55 de metri.

De noua ori campion al Germaniei in anii ’80, Jurgen Brummer mai avea un fiu in varsta de 16 ani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.