VALERIU IFTIME: Steaua fara Stanciu este ca autobuzul condus de un sofer beat

Finantatorul echipei FC Botosani a prins curaj dupa victoria cu ASA Targu Mures si a profitat ca sa spuna si cateva cuvinte despre Steaua Bucuresti, rivala echipei locale in sferturile Cupei Ligii.

Fericit ca echipa sa a reusit pentru prima data sa invinga ASA Targu Mures, Valeriu Iftime a declarat ca este tot mai increzator in elevii pregatiti de Leo Grozavu. Dar cel mai mult l-a incantat faptul ca au fost multe goluri in acest meci, pentru ca asta face partida mai atractiva.
 
„Nici nu ma interesau cele 3 puncte. Daca era 4-4, tot ma bucuram. Pentru ca asta trebuie sa facem. Sa dam multe goluri, sa se simta bine lumea. Faptul ca am intrat cu 0-2 si apoi am facut 4-2, cu goluri exceptionale, cu mult spectacol. Eu atat vreau sa spun. Ca este cea mai mare multumire adusa suporterilor cand se dau multe goluri intr-o partida de fotbal. Cred in fotbalul ca spectacol si cred in Dumnezeu ca da Cezarului ce este a Cezarului. Adica da omului ce merita. Era prea multa vointa, prea multa energie, prea mult devotament, prea multa stare de a juca fotbal. In seara asta, baietii au fost extraordinari”, a mai spus Valeriu Iftime, finantatorul echipei locale FC Botosani.
 
 
La inceputul lunii septembrie, vor avea loc meciurile in sferturile de finala din cadrul Cupei Ligii. Pe 8 septembrie, FC Botosani va juca pe teren propriu cu Steaua Bucuresti. Euforic dupa victoria echipei locale in fata celor de la ASA Targu Mures, Valeriu Iftime a declarat ca este optimist in ceea ce priveste partida cu vicecampioana Romaniei.
 
„Acum, Steaua fara Stanciu este ca autobuzul condus de un sofer beat. Inteleg ca au facut o afacere buna, dar Stanciu este forma buna si ar fi ajutat Steaua. Era omul de gol. E adevarat ca nu l-au vandut din placere. Aveau nevoie de bani. Aceasta situatie este in avantajul nostru. Si se va vedea pe 8 septembrie”, a mai adaugat Valeriu Iftime.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.