Home Sport Veste proasta pentru iubitorii Stelei!

Veste proasta pentru iubitorii Stelei!

Gigi Becali spune ca Regulamentul nu-i interzice sa o faca in timpul campionatului, doar daca exista hotarare judecatoreasca.

Incepand de astazi, Steaua Bucuresti nu mai exista ca denumire in actele clubului. Finantatorul George Becali a declarat ca a inregistrat oficial la Registrul Comertului numele FCSB.

„Eu am schimbat numele la Registrul Comertului. Am schimbat in FCSB. Am anuntat Federatia si Liga. Nu astept pana in vara, nu stau sa ma cert cu ei. Lumea stie care e Steaua. De aia nu mai da Alibec goluri, ca nu se mai cheama Steaua si se cheama FCSB. Haide domne, ce naiba?! Lucrurile firesti nu le poate schimba nimeni: nici un miliard de judecatori. Sunt lucruri spirituale, pe care le-a lasat Dumnezeu. Eu sunt continuatorul Stelei, asta e Steaua. Se pot da peste cap 7 miliarde de judecatori, si Lacatus, si Papa de la Roma, si fortele NATO. Nu au cum sa schimbe firea, asa e lasat de la Dumnezeu. Nu mai stau sa ma cert, am schimbat peste tot: FCSB. Cine vrea, sa ii spuna Steaua, dar numele e FCSB. Asta e licenta. Nu stau toata ziua in stres cu Armata, eu vreau sa imi simplific viata mea. Vreti sa schimb? Bine, ma, schimb! Regulamentul nu-mi interzice sa o fac in timpul campionatului, daca exista hotarare judecatoreasca”, a declarat Gigi Becali, la TV Digi Sport.

Exit mobile version