Home Sport VICTORIE a fotbalistilor de la FC BOTOSANI, acasa

VICTORIE a fotbalistilor de la FC BOTOSANI, acasa

Meciul FC Botosani – Petrolul, jucat miercuri seara pe Stadionul Municipal Botosani, s-a incheiat cu victoria gazdelor: 2-1. 

FC Botosani nu parea sa fi inceput prea bine etapa a 20-a a Ligii 1. Echipa le-a dat emotii mari suporterilor dupa ce oaspetii au deschis scorul in prima repriza, prin Zoubir, care a sutat puternic de la marginea careului. A fost insa momentul care i-a ambitionat pe botosaneni. Au urmat doua goluri in poarta oaspetilor.  
 
Bucuria oaspetilor a fost taiata de egalarea pe care a adus-o Hadnagy, dupa o pasa bine trimisa de Dimitrov. 
 
Golul victoriei a venit insa prin executia unui penalty, acordat dupa un fault asupra lui Acsinte, de care s-a facut vinovat Pulhac. Pentru botosaneni, greseala oaspetilor a fost aducatoare de noroc. Echipa a iesit din zona retrogradarii. 
 
Pentru Petrolul, etapa a 20-a a insemnat inca un pas inapoi, in directia retrogradarii. Echipa ploiesteana se afla pe ultimul loc al clasamentului Ligii I.
 
Dupa meci, antrenorul Cristi Pustai  s-a declarat multumit de prestatia elevilor sai in a doua repriza a meciului, cand si-au indreptat greselile din prima parte a partidei. 
 
„Avem in fata meciul cu Pandurii si stiu ca Acsinte si Dimitrov sunt suspendati, se pare ca si Cucu va fi absent. Mergem cati suntem. Sper sa-si revina Roman, o sa intre si Vasvari. Sper sa fie o descatusare aceasta victorie. Suntm insa constienti ca urmeaza un meci cu o echipa foarte buna. Apoi, CFR. Daca reusim sa avem aceasta atitudine vom fi o echipa de luat in seama, mai ales acasa.”, declara, dupa meci, tehnicianul Cristi Pustai. 
 

Mihai Stoichita, antrenorul echipei ploiestene, a parasit Botosaniul foarte suparat pe jucatorii sai, convins ca echipa lui ar fi putut conduce la finalul jocului cu 3-0 daca nu ar fi ratat doua ocazii mari. E suparat mai ales pe cei din apararea echipei sale, pe Pulhac, care „a faultat stupid”.

 
„Sunt foarte suparat pe Pulhac! Faci fault in careu intr-o zona care nu e periculoasa… mingea se ducea in corner. N-ai cum sa faci așa ceva! Am avut doua ocazii importante, cand conduceam si puteam rezolva meciul. Nu este o victorie meritata a Botosaniului. Putea sa fie lejer 3-0 pentru noi daca nu ratam acele ocazii mari. Asta e viata. Am facut greseli copilaresti in aparare „, a spus Mihai Stoichita, antrenorul oaspetilor.
 

Exit mobile version