Victorie de toata frumusetea pentru FC Botosani in fata echipei Poli Timisoara

Un scor care le-a intrecut asteptarile suporterilor botosaneni: 5-0 pentru FC Botosani, in confruntarea ACS Poli Timisoara, acasa la timisoreni. Asta le-au oferit fotbalistii botosaneni sustinatorilor lor, joi seara. 

Botosanenii, ca oaspeti, au lovit primii mingea iar in minutul 3 al partidei au adus si primul atac cu emotii la poarta gazdelor, atunci cand a patruns in careu Razvan Greu. Un fault in atac a pus capat, insa, pericolului creat in careul timisorenilor. Au rasuflat usurati timisorenii, dar pentru putin timp, pentru ca in minutul 6 al meciului era deja 1-0 pe tabela de marcaj. 
 
Dintr-o lovitura de libera de la 18 m, mingea a zburat spre poarta, a intrat in poarta dupa ce a atins bara transversala. Autorul – Istvan Fulop, care i-a lasat fara grai pe timisoreni dupa aceasta executie perfecta. 
 
Al doilea gol a venit in minutul 12, dupa un contraatac. A fost un corner si un schimb de mingi intre Golofca si Astafei, care s-a finalizat cu gol in poarta timisorenilor, marcatorul fiind Golofca. 
 
Prima repriza s-a incheiat la scorul 0-2.
 
Repriza secunda a adus, dupa numai trei minute de joc, o noua schimbare pe tabela de marcaj. Botosanenii si-au marit avansul fata de gazde, printr-un gol marcat in minutul 48 de catre Astafei, caruia i-a pasat in careu Fulop.
 
Dupa alte patru minute, timisorenii au mai incasat un gol, al patrulea,  dintr-un sut al lui Istvan Fulop, acesta primind mingea de la Golofca. Leo Grozavu a facut si prima schimbare pe teren, scotandu-l pe Fulop, in locul caruia a fost adus Andrei Patache. O alta schimbare in formatia botosaneana s-a produs in minutul 66, cand Astafei a iesit din teren, in locul sau intrand Matulevicius. Iar in minutul 81, a intrat in joc si Lorand Fulop, care l-a inlocuit pe Razvan Greu.
 
Fratele lui Istvan Fulop a reusit si el sa aduca o schimbare pe tabela de marcaj. Dupa un hent al unui jucator timisorean, arbitrul a dictat penalty, executantul fiind Lorand Fulop. Portarul timisorenilor nu a putut retine mingea trimisa de Fulop, astfel ca, in minutul 90 al partidei, scorul a devenit 0-5. Asa s-a incheiat partida. 
 
In timpul meciului au fost si alte faze de pericol la poarta timisorenilor. Trebuie mentionat ca o astfel de faza s-a consumat in minutul 38, cand Mihai Bordeianu a sutat de la 23 de metri dupa un corner executat de Fulop. Si Popovici a fost la un pas de a marca, dupa o pasa de la Golofca. 
 
De partea cealalta, timisorenii au ratat o ocazie care li s-a ivit in minutul 28. Iliev a reusit insa sa strice planurile timisorenilor Elek si Carstocea, constructia lor de pe teren ramanand doar o faza nefinalizata.  
 
La inceput de meci, cei doi antrenori au aliniat echipele: 
 
ACS Poli Timisoara: Straton – Bocsan, Cinu, Seroni, A. Neagu – Artean, Carstocea – Barbut, Croitoru, Vadrariu – Elek. 
 
FC Botosani: Iliev – Miron, Ichim, Plamada – Dimitrov, Fulop, Bordeianu, Popovici – Golofca, Astafei, Greu. 
Rezerve: Patache, Albut, Juncanaru, Lorand Fulop, Matulevicius, Musat si Burca.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.