UN PREOT s-a inecat in fata enoriasilor! (VIDEO)

Acesta a incercat sa mearga pe apa, asa cum a mers Iisus Hristos.

Un pastor dintr-o congregatie din capitala Gabonului, Libreville, a vrut sa le demonstreze enoriasilor ca poate merge pe apa, numai ca s-a dus la fund imediat ce a incercat acest lucru.

Pastorul Franck Kabele a vrut sa faca o minune la inceputul lui 2014 si i-a chemat pe enoriasi pe o plaja din capitala Gabonului, Libreville, pentru a vedea un miracol biblic. El a vrut sa mearga pe apa, asemenea lui Iisus Hriston, numai ca minunea nu s-a petrecut, iar bietul om a murit inecat.

Preotul de 35 de ani sustinea ca a avut o revelatie si era convins ca daca are suficienta credinta ar putea merge pe apa ca Iisus, numai ca aceasta revelatie l-a costat viata.

Alaturi de alti cativa enoriasi, Frank Kabele s-a urcat intr-o barca si a mers in largul estuarului Kombo, spunand ca de acolo el va merge pe jos pana la tarm, un drum care in mod normal e facut cu vaporul in 20 de minute. Chiar in momentul in care pastorul a pus piciorul pe apa al s-a si dus la fund, iar oamenii nu l-au mai vazut de atunci.

Nu este primul incident de acest fel care se produce in Africa. Un auto-proclamat profet din Nigeria a mers la o gradina zoologica, fiind convins ca asemenea profetului Daniel poate supravietui intr-o groapa cu lei, numai ca imediat ce a intrat in cusca animalelor acestea l-au rupt in bucati.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.