Drumul „Mănăstirilor” începe să prindă contur

Modernizarea drumul, care are o lungime de 12,7 kilometri, este un proiect al Consiliului Județean Botoșani, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală II și din bugetul județean.

Constructorul care a preluat în urmă cu 45 de zile proiectul de modernizare a Drumului „Mănăstirilor” avansează cu lucrările într-un ritm susținut.

„Am făcut din modernizarea drumurilor județene o prioritate, în ciuda restricțiilor financiare. Căutăm soluții pentru fiecare sector de drum, indiferent de apartenența politică a primarilor, deoarece, la Consiliul Județean nu acesta este aspectul care contează, ci doar angajamentul pe care l-am luat la începutul mandatului că vom dezvolta unitar tot județul. Ambiția noastră este ca, în cel mai scurt timp, să avem o infrastructură la nivelul celor mai dezvoltate județe și nicidecum să punem piedici politice”, a declarat președintele Consiliului Județean Doina Federovici, care, împreună cu vicepreședintele Dorin Birta și directorul Direcției Județene de Drumuri și Poduri, Cătălin Gheorghian, au verificat stadiul lucrărilor la Drumul „Mănăstirilor”.

„Constructorul a promis că în această vară, după ce va termina lucrările la platforma drumului, va turma și primii kilometri de asfalt, iar, dacă vremea o permite, până la venirea sezonului rece, vom putea vorbi de asfalt de la Pădureni până la ieșirea din Oneaga”, a mai spus președintele Consiliului Județean Doina Federovici.

De asemenea, vicepreședintele Dorin Birta s-a declarat mulțumit de lucrările făcute.

Mă bucur că proiectul a fost câștigat de un constructor serios care a înțeles ce așteptări avem de la el. Lucrările de la Drumul «Mănăstirilor» au o importanță deosebită pentru județ, pentru că după ce vor fi finalizate va fi pusă în valoare una dintre zonele cu cel mai mare potențial turistic”, a declarat Dorin Birta.

Drumul „Mănăstirilor”, DJ 208H Vorona – Oneaga – Pădureni, are o lungime de 12,7 kilometri. Modernizarea acestui sector de drum este un proiect al Consiliului Județean Botoșani, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală II și din bugetul județean. Valoarea actualizată a proiectului este de 38 de milioane de lei, dintre care Consiliul Județean va suporta 15 milioane de lei.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.