Home Actualitate Au venit la club cu chef de scandal

Au venit la club cu chef de scandal

Trei tineri din comuna Vorniceni, care sambata seara au ales un club din Havarna pentru petrecerea tipului liber, au provocat scandal, fiind necesara interventia agentilor de paza, ce i-au scos afara si i-au lasat „pe mana” unui echipaj de jandarmi aflat in executarea unei misiuni de mentinere a ordinii si linistii publice pe raza localitatii.

Datorita comportamentului violent manifestat, s-a impus incatusarea unui tanar de 22 de ani, aflat, ca si ceilalti doi tovarasi ai sai, sub influenta destul de avansata a bauturilor alcoolice.

Surprinsi de faptul ca cineva are tupeul sa le intrerupa, chiar lor, distractia din miez de noapte, nu le-a fost suficient scandalul facut in club, petrecaretii continuand cu amenintari si injurii la adresa oamenilor legii, care nu au avut „de ales” si i-au sanctionat contraventional cu amenzi in valoare totala de 1.700 de lei pentru provocare de scandal, refuzul de a parasi localul si adresare de injurii.

Desi au incercat sa intre din nou in club, dupa ce lucratorii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Botosani au luat impotriva lor masurile legale necesare, agentii de paza nu le-au mai permis accesul, pentru a nu se repeta intamplarile de mai devreme.

Exit mobile version