Convocare ședință extraordinară a Consiliului Județean Botoșani

PREŞEDINTELE
CONSILIULUI JUDEŢEAN BOTOŞANI

În conformitate cu prevederile art. 178 alin. (2), art. 179 alin. (1) și alin. (2) lit. b), art. 180 alin. (1) şi art. 191 alin. (3) lit. a) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările ulterioare, convoacă Consiliul Judeţean în şedinţă extraordinară, pentru data de 04 februarie 2022, ora 1200, în Sala „Nicolae Iorga” a Palatului Administrativ, situat în mun. Botoșani, Piața Revoluției nr. 1-3.

Având în vedere starea de alertă, accesul în sala de ședință va fi permis doar persoanelor cu atribuții în desfășurarea ședinței, persoanelor invitate și reprezentanților presei.

Proiectul ordinii de zi cuprinde:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de Asociere pentru realizarea obiectivului de investiţii „Pod de beton armat peste râul Siret, pe drumul judeţean DJ 291K km.7+220, Zamostea, jud. Suceava şi Talpa, jud. Botoşani”. (Proiect nr. 27 din 31.01.2022)

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Protocolului de Colaborare încheiat pentru proiectul ”Elaborarea Studiului de Fezabilitate, realizarea documentației tehnice pentru Autorizația de Construire (P.A.C.), obținerea Autorizației de Construire (A.C.) și elaborarea Proiectului Tehnic (P.T.) pentru obiectivul de investiții Drum Expres A7-Suceava-Botoșani”. (Proiect nr. 28 din 31.01.2022)

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării județului Botoșani la Clusterul Regional Inovativ de Bioeconomie Suceava-Botoșani, în calitate de membru. (Proiect nr. 29 din 31.01.2022)

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului propriu județean, al bugetului instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii și al bugetului fondurilor externe nerambursabile, pe anul 2022. (Proiect nr. 26 din 31.01.2022)

PREŞEDINTE,
Doina-Elena Federovici

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.