Home Anunțuri NOI PREȚURI la apă-canalizare!

NOI PREȚURI la apă-canalizare!

Nova Apaserv - sediul central al operatorului de apa din judetul Botosani

Conform legislaţiei fiscale în vigoare, cota T.V.A. aplicabilă pentru serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare-epurare este de 9%.

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani aduce la cunoștința utilizatorilor serviciilor publice de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare-epurare noile prețuri și tarife unice la apă şi canalizare-epurare, aplicate începând cu data de 1 februarie 2019, aprobate de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ,,AQUA Botoșani’’ prin Hotărârea A.G.A. nr. 136/13.02.2019 și avizate de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice prin avizul nr. 614677/14.12.2018, după cum urmează:

1 mc = 1.000 litri

Conform legislaţiei fiscale în vigoare (Legea nr. 175/2018), cota T.V.A. aplicabilă pentru serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare-epurare este de 9%.

Preţurile/tarifele sunt valabile pentru toate localităţile în care S.C. NOVA  APASERV S.A. Botoșani prestează servicii publice de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare-epurare”, a precizat directorul general al societății cs.jr. Petru Albert Tanasă.

Exit mobile version