PNL BOTOSANI: Nu putem sa nu remarcam faptul ca Guvernul a raspuns, in sfarsit, nevoilor cetatenilor judetului Botosani

Filiala Teritoriala PNL Botosani saluta modalitatea in care antreprenorul a gestionat refacerea drumului national Botosani- Suceava, in sensul derularii intr-un ritm accelerat a lucrarilor de modernizare.

In nenumarate randuri, presedintele Florin Turcanu si parlamentarii PNL de Botosani au facut demersuri, sub forma de interpelari, memorii, apeluri la autoritatile centrale pentru a lua in calcul, cu prioritate, realizarea investitiei pe tronsonul Botosani-Suceava, avand in baza statisticile sumbre privind numarul de accidente si victime. Mai mult de atat, reprezentantii PNL au avut in vedere chiar pornirea unui protest pentru a determina guvernantii sa aloce sumele necesare demararii obiectivului respectiv.

Avand in vedere ca lucrarile sunt in derulare, iar stadiul in care s-a ajuns este unul destul de avansat, nu putem sa nu remarcam faptul ca Guvernul a raspuns, in sfarsit, nevoilor cetatenilor judetului Botosani, nevoi pe care noi le-am semnalat de ani buni, iar, in urma demersurilor si presiunilor asupra Guvernului si premierului Victor Ponta, s-a acordat finansarea promisa.

Consideram ca prin realizarea acestei investitii, se face un pas important in dezvoltarea infrastructurii judetului Botosani si a conditiilor de accesibilitate din si inspre judei. In urma modernizarii drumului national Botosani-Suceava, speram ca botosanenii sa beneficieze de o lucrare de calitate, de conditii de trafic mai bune, la un nivel de practicabilitate europeana.

DEPARTAMENTUL DE COMUNICARE AL PNL BOTOSANI

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.