Deputatul TAMARA CIOFU a avut o vacanta „plina”

tamara ciofu

Deputatul PSD Tamara Ciofu si-a prezentat, la inceputul noii sesiuni in Camera Deputatilor, bilantul actiunilor realizate in colegiul sau pe perioada vacantei parlamentare.

In acest interval, social-democrata Tamara Ciofu a organizat in municipiul Botosani si in comuna Stauceni o serie de actiuni de testare gratuita a glicemiei si de masurare a tensiunii arteriale si s-a implicat in reabilitarea spatiilor sanitare din mai multe scoli din judet.

„Avand in vedere ca eu sunt medic, am incercat sa fac ceva in acest domeniu prin promovarea controlului preventiv in randul concetatenilor mei. Testarea glicemiei si masurarea tensiunii ajuta la prevenirea riscurilor de atac de cord, atac cerebral sau de boli renale, care sunt mai ridicate la persoanele cu hipertensiune arteriala sau cu diabet. Cei care au facut aceste doua analize la corturile instalate in municipiul Botosani sau in satul Tocileni din comuna Stauceni si-au putut evalua aceste riscuri de imbolnavire”, a explicat medicul si deputatul Tamara Ciofu.

De asemenea, parlamentarul social-democrat a acordat sprijin material mai multor scoli din judetul Botosani. Astfel, la Scoala Generala Costesti din comuna Rachiti au fost reabilitate si igienizate mai multe sali de clasa, a fost amenajat un spatiu special pentru clasa zero si au fost realizate spatii noi pentru grupurile sanitare.

„Dupa cum stiti in campanie am promis Guvernare pentru Botosani. Acum incerc sa ma tin de cuvant. Am vizitat multe scoli din colegiul meu de deputat si am discutat cu primarii pentru a vedea cum i-as putea sprijini astfel incat toti elevii din aceste unitati sa aiba conditii decente atunci cand se intorc din vacanta. In limita posibilitatilor, am contribuit cu tot ce a fost nevoie, de la materiale de constructii, pana la rechizite scolare si materiale didactice”, a declarat deputatul Tamara Ciofu.

Totodata, reprezentanta PSD va sprijini gradinita care functioneaza in Scoala Generala nr. 9 Sfantul Nicolae din Tulbureni, gradinitele din satele Tocileni si Silistea din comuna Stauceni prin donatii de materiale didactice si jucarii.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.