SENATOR PSD: ONG-urile si iubitorii de animale au pus presiune pe noi

Doina Federovici, senator PSD, a dezvaluit ca respingerea legii cainilor fara stapani s-a facut doar pentru a mai castiga cateva voturi.

Uciderea lui Ionut de catre maidanezi a readus in discutie o problema ce persista de multi ani de zile: eutanasierea cainilor fara stapan care nu au fost adoptati sau bolnavi.

In cadrul unei conferinte de presa a PSD Botosani, senatorul Doina Federovici a dezvaluit ca in anul 2011, anul premergator alegerilor locale si parlamentare, ONG-urile si iubitorii de animale au pus o mare presiune pe deputatii USL.

Bineinteles ca parlamentarii USL, care in acel moment se aflau in opozitie, au simtit ca e timpul sa mai castige niste voturi. Astfel, dupa ce legea cainilor fara stapan a fost votata, cei din USL au facut o sesizare la Curtea Constitutionala, blocand-o in Parlament.

CITESTE: USL a blocat legea cainilor fara stapan! VEZI ce prevedea acea lege!

Mai mult, liderii USL Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin au semnat un document cu Federatia pentru Protectia Animalelor si Mediului prin care se obligau sa interzica eutanasierea maidanezilor.

CITESTE: IATA documentul prin care USL a promis ca va INTERZICE EUTANASIEREA (VIDEO&VIDEO)

Pe final, senatorul Doina Federovici a declarat ca, acum, este momentul ca aceste ONG-uri, care spun ca au grija de animale, sa fie controlate la sange, fiindca „multe din ele au multe probleme”.

Cam tarziu „s-au trezit” la realitate parlamentarii USL. A trebuit sa moara in chinuri un copil nevinovat. Poate in al doisprezecelea ceas se va face ceva cu acesti caini maidanezi care au umplut strazile oraselor din Romania.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.