Liberalii vor un raspuns de la RELU TARZIORU: este cu PNL sau cu PSD?

gheorghe sorescu

O oarecare ingrijorare este vizibila in tabara liberalilor, dupa declaratiile primarului social-democrat din Vlasinesti, Lucian Trufin, in legatura cu liberalul edil al Saveniului, Relu Tarzioru.

Primarul din Vlasinesti si-a exprimat opinia ca Relu Tarzioru ar fi varianta cea mai potrivita pentru sefia Consiliului Judetean in 2016. Aceste cuvinte venite din partea unui social democrat i-au pus pe ganduri,se pare, pe sefii liberali. Acestia vor de la colegul lor de partid sa iasa cu o declaratie lamuritoare, prin care sa confirme sau nu ca a avut loc vreo discutie intre el si liderii PSD pe aceasta tema.

„Pe aceasta cale, ii cer domnului vicepresedinte al PNL, Relu Tarzioru, sa aiba o pozitie vizavi de chestiunea aceasta”, a declarat Gheorghe Sorescu, vicepresedintele Organizatiei judetene a PNL, in cadrul unei conferinte de presa.

Acesta a precizat ca, dupa declaratiile lui Lucian Trufin la conferinta de presa a PSD, ar fi avut o scurta discutie cu primarul Relu Tarzioru, in care acesta din urma i-ar fi spus doar ca nu are niciun purtator de cuvant.

„Mi-a spus ca, din cate stie, nu are purtator de cuvant, ca domnul primar de la Vlasinesti nu ii este purtator de cuvant”, a mai spus pe final Gheorghe Sorescu.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.