EUROPARLAMENTARE 2014! Florin Turcanu, despre povesti si proiecte concrete

Presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu a tinut sa le multumeasca botosanenilor ca analizeaza cu mare atentie ceea ce se intampla in lumea politica si si-a exprimat convingerea ca acestia vor iesi in numar mare la vot, atat in municipiu, cat si in judet.

„Sunt convins ca o mare parte dintre cei care vor veni la vot vor vota cu PNL. Trebuie sa terminam odata cu comunistii care au condus judetul Botosani pana in 2008 si n-au facut nimic in acest judet, doar au mintit asa cum au mintit si premierul si primul ministru, zilele trecute”, a spus Florin Turcanu.

Liderul liberalilor din judet a mai afirmat ca social-democratii niciodata nu au venit in judet sa discute lucruri concrete care sa aduca beneficii locuitorilor judetului.

In acest context, liberalul a tinut sa amintesca de lucrurle concrete cu care botosanenii s-au ales pe vremea cand la Ministerul Dezvoltarii s-a aflat Eduard Hellvig.

„Niciodata PSD-istii n-au venit sa spuna lucruri clare, concrete, asa cum a venit domnul Hellvig cand conducea Ministerul Dezvoltarii si ii multumesc pentru ca a sustinut judetul Botosani si am implementat niste programe. Amintesc aici lucrarile la drumul Dracsani, Copalau, Curtesti-Cristesti, drumul Calarasi, Manastirea Cozancea, Teatrul Eminescu. Astea au fost proiecte sutinute de Eduard Hellvig. De atunci nu am mai vazut niciun proiect nou. Doar povesti, povesti si atat”, a incheiat  Florin Turcanu.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.