EUROPARLAMENTARE 2014! PSD: Din vina liberalilor de la CJ „Botosaniul este intarziat”

Social-democratii de la guvernare au aruncat vina doar pe liberali pentru banii putini ajunsi la judet.

Vicepremierul Liviu Dragnea a tinut sa arate ca Botosaniul este codas la proiectele depuse la Programului National de Dezvoltare Rurala din cauza administratiei judetene.
 
„Nu reusim sa avem o colaborare, o comunicare buna cu Consiliul Judetean”, a spus Liviu Dragnea la intalnirea de la Primaria Botosani.

El a mentionat ca din totalul unitatilor administrativ-teritoriale, doar 13 au proiecte la finantare, restul neavand acces la finantare.

„Sunt 22 de milioane de lei care au fost alocati judetului in prima faza. Propunerea care a venit de la Consiliul Judetean are un caracter unic, pentru ca niciun judet nu a venit cu o propunere care sa contina un numar atat de mic de localitati”, a mai spus Liviu Dragnea.

Victor Ponta s-a aratat uimit: „judetul cel mai sarac, si cere cel mai putin… numai in Romania se putea intampla asa ceva”.

Asta in conditiile in care seful Consiliului Judetean a declarat in numeroase randuri ca a facut demersuri numeroase si insistente pentru diverse finantari pentru judet, dar fara ecou la Guvern.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.