Ioan RUS si-a dat DEMISIA de la Ministerul Transporturilor, dupa ce a JIGNIT ROMANII care LUCREAZA in STRAINATATE. Ce spune premierul…

Dupa o declaratie impardonabila, prin care si-a atras oprobiul public, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, si-a dat demisia din Guvern.

 
Premierul Victor Ponta a anuntat pe contul sau de socializare ca i-a acceptat demisia si ca, saptamana viitoare vor avea loc discutii despre inlocuitorul lui Rus.
 
„Regret situatia generata de declaratiile dlui Ioan Rus. Acesta si-a asumat raspunderea si mi-a prezentat demisia din functia de ministru. Am acceptat demisia si saptamana viitoare vom discuta despre inlocuitorul la acest portofoliu”, a anuntat premierul Victor Ponta, pe Facebook. 
 
Ioan Rus a declarat, joi, intr-o interventie telefonică la Romania TV, ca este dispus sa-si dea demisia din Guvern in urma declaratiilor privind romanii care muncesc in strainatate.
 
Unii analisti spun ca ministrul Rus ar fi folosit acest limbaj incredibil pentru a iesi din Guvernul care pare acum sa fie vaporul care se scufunda si de pe care scapa cine poate. Si s-a folosit, fara pic de jena, de romanii care muncesc in strainatate, aruncand cuvinte grele la adresa familiilor acestora. 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.