LILIANA MINCA: Nu sustin Guvernul Ponta 3, care condamna populatia la saracie

liliana minca

Grupul minoritatilor nationale, UDMR si o parte dintre parlamentarii PP-DD s-au pronuntat zilele acestea pentru sustinerea Guvernului Ponta 3, configurat de alianta nelegala USD.

Deputatul botosanean Liliana Minca este unul dintre putinii parlamentari care au ales sa ramana verticali, loiali principiilor pentru care au candidat, alegand sa lupte in continuare pentru cauza celor multi si necajiti.

Ca parlamentar de Botosani, Liliana Minca a declarat ca nu poate sustine Guvernul Ponta 3 si ca prefera sa fie in continuarea vocea poporului in Parlament, departe de mirajul pseudo avantajelor de a participa la o guvernare care incalca fatis principiile de Drept ale statului si cele mai elementare principii morale.

„Nu pot sustine un guvern al unei aliante care, in Senat, a respins fara mustrari de constiinta propunerea noastra de majorare a alocatiei pentru copii. Mai mult chiar, culmea ipocriziei a fost argumentarea ca guvernul Ponta nu poate mari nici macar cu un leu alocatia pentru copii, in conditiile in care bugetul Romaniei, prin diverse supape, cu alura de legalitate, se scurge catre obiective care nu au nimic comun cu interesele natiunii. Nu pot sustine un guvern in care membrii aliantei au criticat UDMR iar acum au devenit frati de cruce. Mai sunt cativa colegi parlamentari care nu au fost de acord cu sustinerea actualului guvern. Fiecare actioneaza cum crede de cuviinta. In ce ma priveste pe mine ca si deputat de Botosani, constiinta ma obliga sa imi continui misiunea pentru care botosanenii m-au trimis in Parlament. Sub nicio forma nu pot fi de acord cu un guvern care, cu consecventa, condamna populatia la saracie”, a declarat Liliana Minca, deputat de Botosani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.