Home Politica MARIAN OPRISAN: „Sova sa raspunda la telefon ca nu-l sun ca sa-i...

MARIAN OPRISAN: „Sova sa raspunda la telefon ca nu-l sun ca sa-i fac declaratii de dragoste”

marian oprisan si dan sova

Baronul de Vrancea, Marian Oprisanu, s-a suparat pe ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine, Dan Sova, pentru ca nu-i raspunde la telefon.

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea il sunase pe ministrul delegat Dan Sova pentru a discuta cu el despre situatia drumurilor din Vrancea si pentru a cere bani pentru repararea lor. Insa, protejatul premierului Victor Ponta a evitat, cat mai mult posibil, sa-i raspunda la telefon.
Suparat, Oprisan l-a rugat pe Liviu Dragnea sa ii transmita lui Sova ca vrea sa vorbeasca cu el, nu ca sa-i faca „declaratii de dragoste”.
„Si il rog respectuos, poate raspunde si la telefon, pentru ca nu ca sa-i declar dragoste, ci sunt reprezentantul legal si constitutional a 400 de mii de cetateni, si poate e bine sa vorbeasca cu colegii atunci cand sunt probleme urgente”, a spus presedintele Consiliului Judetean in cadrul unei videoconferinte a comandamentului de iarna, organizata la Palatul Victoria.
Vicepremierul Liviu Dragnea l-a intrebat pe Dan Sova, prezent in sala, daca doreste sa-i raspunda lui Marian Oprisan, dar ministrul delegat a precizat ca va analiza situatia.
„Daca sunt probleme la Vrancea, vom cerceta si vom lua masurile pe care le-am luat si in alte situatii”, a spus Dan Sova.
In schimb, vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat ca situatia semnalata de presedintele CJ Vrancea este indreptatita.

Exit mobile version