Trei tineri botosaneni vor sa devina EUROPARLAMENTARI!

Trei tineri botosaneni s-au inscris in proiectul „10 pentru Europa”, un proiect de pre-campanie electorala pentru alegerile europarlamentare, initiat de Tineretul National Liberal si Clubul Studentilor Liberali.

Acest proiect are drept scop sa dea sansa oricarui tanar din aceste organizatii de a fi candidat pentru o pozitie de eurodeputat pe listele PNL.

Principalele atribute ale proiectului sunt competitia, educatia civica si implicarea politica.

Pana pe data de 30 ianuarie, orice tanar a avut ocazia de a se inscrie in concurs, pe site-ul www.10pentrueuropa.ro si a-si expune propria viziune despre viitorul tinerilor intr-o Europa unita.

Din cei 52 de candidati inscrisi in toata tara, trei fac parte din Organizatia de Tineret a PNL Botosani.

Este vorba despre George Turcu – student, Elena Roznov – profesor de engleza si Sebastian Bors – tanar intreprinzator.

Toti trei au nevoie de sustinere, in primul rand din partea botosanenilor, astfel ca oricine poate sa ii voteze pana pe data de 15 februarie 2014, accesand pagina oficiala www.10pentrueuropa.ro.

La Botosani, pe 26 ianuarie 2014 a avut loc lansarea oficiala a proiectului „10 pentru Europa”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.