Home Social Campania “Earth Hour” la BOTOSANI

Campania “Earth Hour” la BOTOSANI

Municipiul BOTOSANI se implica pentru a saptea oara consecutiv in campania de mediu “Earth Hour”.

Anul acesta mesajul si indemnul nostru pentru comunitatea Earth Hour din Botoşani este „Daruieste naturii din energia ta”. Ii invitam pe botosaneni sa stinga luminile in case si sa iasa la o alergare nocturna, la o tura cu bicicleta sau o simpla plimbare simbolica prin oras, impreuna cu prietenii, vecinii, familia, colegii.

In loc sa consumam energie acasa, putem alege sa daruim propria energie, in aer liber. Provocam botosanenii si asociatiile locale sa organizeze, pe parcursul lunii martie, actiuni de mediu care vor culmina pe 28 martie cu un cros de amploare, pe un traseu prestabilit – Crosul “Ora Pamantului”, unde sa se adune toti cetatenii preocupati de natura si pasionatii de alergare.

Activitatile nu au o natura competitiva, ci au rolul de a aduce oameni cu valori si interese similare impreuna si sa promoveze cauza de mediu odata cu orase din intreaga lume. Ne vom consuma energia alergand sau plimbandu-ne, pentru a semnala ca mediul este un subiect de interes major pentru noi si mai actual decat oricand si ca suntem pregatiti sa investim propria energie pentru a-l proteja. Dorim sa promovam, in acelasi timp, mijloacele de deplasare prietenoase cu natura si benefice pentru organism.

Botosanenii sunt asteptaţi pe data de 28 martie a.c., in intervalul orar 20.30 – 21.30, in fata sediului Primariei Botosani (strada Piata Revolutiei nr. 1), la o serie de acţiuni menite sa traga un semnal de alarma privind risipa consumului de energie electrica pe care il facem zi de zi.

comunicat Primaria municipiului Botosani

Exit mobile version