Home Sport Botosaneanul Florin Andone, la al treilea gol consecutiv pentru Deportivo La Coruna

Botosaneanul Florin Andone, la al treilea gol consecutiv pentru Deportivo La Coruna

Florin Andone a marcat ieri cel de-al treilea gol consecutiv pentru Deportivo, dar nu a putut stopa o noua infrangere a echipei sale cu Malaga, scor 3-4, si se situeaza pe locul 17 in La Liga. Botosaneanul este singurul roman care joaca in Primera Division.

În minutul 72 al partidei Malaga-Deportivo 4-3, internationalul roman a reluat superb, cu capul, din interiorul careului, o centrare de pe dreapta, pe sub portarul gazdelor Kameni, care nu a mai avut cum interveni.

A fost al doilea gol al celor de la Deportivo, care reintrau in meci, dupa ce Malaga se distantase la 3-1. Andone a hartuit in permanenta fundasii gazdelor si a fost aproape chiar si de o dubla, numai ca goalkeeperul celor de la Malaga, acelasi Kameni, s-a opus extraordinar unui sut in stanga sa.

Pana la urma, Deportivo a restabilit egalitatea, scor 3-3, prin Borges (81) numai ca, in prelungiri (90+2!), Ontiveros, a punctat pentru golul victoriei.

„In acest sezon ni se intampla toate, sa primesti gol in minutul 95, un gol dintr-un sut care iti iese odata la doi ani, parca totul este negativ. Este o perioada neagra, dar echipa a demonstrat personalitate. Am aratat ca jucam fotbal si sunt convins ca saptamana viitoare, cand vom juca acasa si vom avea publicul in spate va fi mai bine”, a declarat Florin Andone la finalul meciului pierdut cu Malaga, 3-4.

Exit mobile version