CS Mioveni-FC Botoşani 0-2. Victorie importantă pentru moldoveni în lupta pentru barajul de Conference League

FC Botoşani a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0, CS Mioveni, într-un meci din etapa a şaptea din play-out-ul Ligii 1 Casa Pariurilor.

Debutul meciului le-a aparținut însă gazdelor, care puteau deschide scorul după numai 8 minute. Moldovenii au fost salvați de Pap, care a respins șutul trimis de Coşereanu.
Șapte minute mai târziu, oaspeții au trimis mingea în plasă, dar centralul Istvan Kovacs a anulat reușita lui Mihai Roman, iar scorul a rămas egal, 0-0.

Până la pauză, ambele echipe au mai trecut pe lângă gol. Mai întâi Botoșaniul, în minutul 20, prin Mailat, al cărui voleu a ocolit de puțin poarta argeșeană. CS Mioveni a replicat prin șutul lui Trif, care a trecut puțin alături.

Repriza secundă le-a aparținut moldovenilor, care au ratat o ocazie uriașă, în minutul 55, prin Papa, care nu a reușit să profite de bâlba portarului Popescu.

Inevitabilul s-a produs, cu 20 de minute înainte de final, când Dican a deschis scorul cu o lovitură de cap în urma unui corner executat de Tîrcoveanu. La 0-1, gazdele au încercat să atace mai mult și au riscat. A profitat FC Botoșani, care a mai înscris o dată. Cu 5 minute înainte de final, când Patache a dublat avantajul moldovenilor îndeplinind doar o simplă formalitate și a stabilit scorul final, 2-0 pentru oaspeți.

După acest succes, FC Botoșani acumulează 28 de puncte și urcă pe locul secund în play-out, la o lungime în spatele liderului, Rapid. CS Mioveni pierde ocazia să se distanțeze de locurile de baraj și rămâne la 5 puncte în fața celor de la Chindia, echipă care ocupă primul loc de baraj. În acest moment, echipa lui Alexandru Pelici are 28 de puncte și este a șasea, devansându-le pe Chindia (23), Dinamo (19), Academica Clinceni (-3) și Gaz Metan Mediaș (-9), ultimele două deja retrogradate.

VIDEO REZUMAT

Sursa: Prima Sport

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.