Chimicalele din hrana noastra

Ce poti manca fara probleme
Daca ar fi sa ne luam dupa recomandarile specialistilor in nutritie si dupa toate studiile care apar zi de zi despre substantele nocive din alimente, nu am mai avea cu ce sa ne hranim. Mai mult, nici apa nu am mai bea, pentru ca si apa contine aluminiu si alte substante care, pe termen lung, pot duce la complicatii periculoase pentru organism.
Nu mai vorbim de fructele, de legumele si de cerealele care sunt tratate cu pesticide si cu substante care fie grabesc procesul de maturare a plantelor si de coacere a fructelor, fie le dau o culoare mai intensa. Asa se explica, de exemplu, de ce unele rosii sunt perfect colorate pe exterior, insa par crude pe interior. Tot asa se explica de ce ardeii grasi din gradina bunicii sunt de un verde sau de un galben pal, iar cei de la supermarket par mult mai apetisanti, avand culori similare figurilor de ceara.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.