Dinamo Bucuresti: 64 de ani de la infiintare (VIDEO)

Sezonul 2011-2012 aduce din nou o imensa dezamagire pe plan european pentru dinamovisti, care, dupa ce ii elimina in al 3-lea tur preliminar al Europa League pe croatii de la NK Varazdin (2-2 in Stefan cel Mare si 2-1 la Varazdin), ies din nou din Europa prea devreme, inca din Play-Off, eliminati fiind de un adversar considerat accesibil, ucrainenii de la Vorskla Poltava, dupa o dubla infrangere: 1-2 in Ucraina si 2-3 in „Groapa”. Dinamo termina turul campionatului pe primul loc, la un punct distanta de ocupanta pozitei secunde, CFR Cluj.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.