Dinamo Bucuresti: 64 de ani de la infiintare (VIDEO)

In toamna lui 2006 noul antrenor Mircea Rednic preia echipa si face niste schimbari inspirate, castiga 13 meciuri consecutive in campionat, printre care cele cu marile rivale (1-0 cu Steaua si 3-1 cu Rapid), iar in retur isi continua marsul triumfal, reusind sa invinga si in deplasare rivalele Steaua – cu 4-2 si Rapid – cu 4-1. In sezonul 2006-2007 al Cupei UEFA, Dinamo ajunge pentru a doua oara consecutiv in grupe, unde invinge pe Besiktas Istanbul cu 2-1, pe Bayer Leverkusen cu 2-1, remizeaza 1-1 cu FC Bruges si pierde cu 3-1 in fata lui Tottenham Hotspur, intr-un meci in care alb-rosii erau deja calificati in saisprezecimile de finala (si in primavara europeana, dupa 17 ani). In aceasta faza a competitiei, Dinamo a intalnit pe Benfica Lisabona, care i-a eliminat pe romani dupa 1-0 la Lisabona si 2-1 la Bucuresti.
Dinamo a castigat cel de-al 18-lea titlu de campioana a Romaniei, in sezonul 2006-2007, dupa ce a terminat pe primul loc, la sase puncte de marea rivala Steaua. Campioana Romaniei se putea califica direct in grupele Ligii Campionilor in sezonul 2007-2008 daca Manchester United sau Chelsea Londra ar fi castigat aceasta competitie in sezonul 2006-2007, insa AC Milan s-a incununat campioana Europei, iar dinamovistii trebuiau sa se multumeasca doar cu Turul III preliminar, ultimul inainte de grupe. Au urmat pentru Dinamo trei sezoane modeste, atat pe plan intern, cat si in cupele europene.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.