Dinamo Bucuresti: 64 de ani de la infiintare (VIDEO)

In vara anului 1990, Dinamo – cu Mircea Lucescu ca antrenor – castiga un nou campionat, al 13-lea. Si Cupa Romaniei, impotriva Stelei, cu un scor surprinzator: 6-4. Noul sezon CCE incepe cu eliminarea echipei irlandeze St Patrick’s Athletic Dublin (4-0 si 1-1). Dinamo este eliminata in faza a doua de FC Porto.
In Cupa UEFA 1991-1992 Dinamo intalneste Sporting Lisabona lui Luís Figo, calificandu-se dupa 0-1 si 2-0. In urmatoarea faza Dinamo este eliminata de Genoa 1893: 1-3 si 2-2.
In 1992, al 14-lea titlu a fost adaugat la recordurile lui Dinamo. A fost un sezon remarcabil, cu 34 de meciuri si nicio infrangere.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.