Dinamo Bucuresti: 64 de ani de la infiintare (VIDEO)

In urmatorul sezon, 2007-2008, Dinamo, calificata in Turul III preliminar al Ligii Campionilor, a intalnit ocupanta locului 3 in Italia in sezonul 2006-2007, Lazio Roma. Dupa 1-1 la Roma, returul s-a jucat pe Stadionul National „Lia Manoliu”in fata a 58.000 de spectatori, iar Dinamo a pierdut cu 1-3, dupa ce a condus cu 1-0 la pauza. Desi eliminati de Lazio, dinamovistii, cazuti in Turul 1 al Cupei UEFA, aveau mari sperante de calificare in faza grupelor, tragerea la sorti punandu-le in cale ocupanta locului 4 in sezonul 2006-2007 al Campionatului Suediei: Elfsborg, dar campionii au fost eliminati dupa 1-2 la Bucuresti si o victorie cu 1-0 in Suedia, care insa nu a fost suficienta pentru calificare, iar Dinamo era out din Europa. Sfarsitul sezonului 2007-2008 ii prinde pe dinamovisti doar pe locul 4 in campionat, la 15 puncte de campioana CFR Cluj.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.