Cele mai riscante substante din farfurie
Din pacate, chiar daca eviti pe cat posibil alimentele cu E-uri, tot nu ai certitudinea ca ceea ce mananci nu este riscant pentru sanatate. Asta pentru ca unele substante chimice nocive nu se regasesc pe nicio eticheta. Ba mai mult, o parte din chimicalele toxice provin din ambalajul unor produse considerate bune, iar pentru altele suntem vinovati noi insine, pentru ca acestea rezulta din modul in care preparam mancarea.
Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.
Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.