Care sunt dovezile calitatii
Indiferent ce scrie pe ambalajul unui produs alimentar, pentru a te asigura ca mananci sanatos trebuie sa analizezi cu atentie eticheta. Astfel, pe eticheta unui produs organic trebuie sa existe stampila organismului de certificare si sigla nationala pentru produsele din categoria bio sau organic.
In plus, minimum 90 la suta din ingrediente trebuie sa fie ecologice si maximum 10 la suta sa fie aditivi naturali. Chiar daca nu sunt bio sau organice, produsele lactate mai sigure sunt cele cu o stampila ovala, care atesta ca respectivul produs corespunde nu doar standardelor tarii noastre, ci si celor ale Uniunii Europene. Lactatele cu stampila rotunda sunt cele certificate doar local.
Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.
Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.